JG Soutache csodálatos ékszerei

Nagy örömömre újra olvashattok JG Soutache gyönyörű ékszereiről, melyeket versenyek sokaságán mutat be. Ez a bejegyzés egy kisebb összefoglalás lesz, olvassátok és gyönyörködjetek ezekben a csodálatos ékszerekben! 

Át is adom a szót… 😉 

Üdvözöllek Titeket! Aki még nem ismer, annak bemutatkoznék. A nevem Jász Gabriella, azaz JG Soutache. Sujtás és gyöngyös ékszereket készítek. 2018 óta tanulom a különféle technikákat, ennek köszönhetően rengeteg csodás alkotót ismerhettem meg. Hobbinak indult, de szerelem lett belőle. 😉

Ilona (Bigyi-Bogyó blog) 2021-ben készített velem legutóbb interjút a Kísértés című (kígyós) nyakláncom kapcsán, ami az akkori Battle of the Beadsmiths versenyre készült. A kattints a kígyó szemére és “elvezet” a részletekig! 😉 

2.JG pályázat

BOTB Earrings

Idén is indulok, immár negyedjére a “nagy csatában”, ami október végén fog kezdődni. Van ennek a versenynek egy kisebb verziója is, a BOTB Earrings, ahol ebben az évben másodjára indultam a Lepke nevű fülbevalómmal.
Nagyon szeretek ezeken a versenyeken részt venni, mert hihetetlenül megmozgatják a fantáziámat. Mindig új technikákat tudok kipróbálni vagy kikísérletezni az alkotás során.

2. pillangó-jgabi

A nagyváradi Art Jewelry Festival

Most 2023-ban hatalmas megtiszteltetés volt számomra, hogy meghívást kaptam a nagyváradi Art Jewelry Festivalra, ahol egy csodálatos divatbemutató keretében 5 ékszerem “lépett” színpadra.
Mindemellett pedig megismerhettem a rendezvény főszervezőjét, Ana Zaporojant, aki a 2022 BOTB győztese, s nekem is nagy példaképem. De bizony ott voltak a szakma nagyjai is (Anetta Valious, Laura Giusti, Kristina Latosik…).

jg montazs 5 nyakék

Magyarországon a Fügedi Népművészeti Egyesület jóvoltából hetekig ki volt állítva az az ékszerem, ami a 2022-es Kisfekete pályázat által a Hagyományom Házában rendezett divatbemutatón fellépett.

2023 jász gabi kisfekete szett

Hagyományok Háza

Idén most október 8-án, szintén a Hagyományok Házában rendezett nagyszabású rendezvényen egy különleges ékszerem vonult végig a rivadalfényben. Nagyon szeretem a hímzést. A piros-fekete ékszer is matyó ihletésű, s ezt a mostanit az úrhímzés ihlette, amit a gyöngyhímzéssel kombinálva igyekeztem a régi előtt tisztelegve, azonban a mai modern világba beemelve tovább éltetni, megmutatva ugyanúgy helye van ebben a korban is a népművészetnek. Remélem még sok ilyen ékszert fogok tudni készíteni.

15 zöld szett JG.

Aki úgy érzi, hogy szeretne még többet tudni az ékszereimről vagy csak követne,
az kattintson a fenti zöld szett valamelyik fülbevalójára
és akkor eléri szinte az összes platformom! 😉
Köszönöm a figyelmeteket, s Ilonának ezt a remek lehetőséget!
Szeretettel várlak titeket az oldalaimon! – zárta szavait
JG Soutache.

jasz gabi 2023

Kedves Gabriella! 

Köszönöm, hogy megmutattad elmúlt időszakban készített gyönyörű alkotásaidat, melyekkel  pályázatokon, kiállításokon vettél részt. Gratulálok az újabb és újabb csodálatos ötleteidhez, ékszereidhez! 

További sok ötletet kívánok a jövő évi pályázatodhoz is!

Kedves Olvasó!

Amennyiben tetszettek Gabriella gyönyörű pályaművei,
akkor mutasd meg ismerőseidnek is! 😉 

Köszönöm! 

Szólj hozzá!