Ismerd meg a Zalaimami.hu portált!

Nagyon sok országos családi információs oldalt ismerünk. Fontos, hogy a családok több olyan infóhoz is jussanak, amely a saját megyéjükre, vagy városukra vonatkozik. Zala megyében ilyen fontos szerepet tölt be a Zalaimami.hu családi információs portál.

Célunk, hogy naprakész és hasznos információkkal segítsük a kisgyermekes családokat és lehetőséget biztosítsunk a családbarát szolgáltatóknak a megjelenésre egy helyen.

A családtervezéstől, babavárástól kezdve az óvodás-iskolás időszakon át, a munkába való visszatérésig nyújtunk segítséget a szülőknek. A magazinunkban, híreinkben folyamatosan értesülhetnek a családok az őket érintő fontos témákról- legyen ez ügyintézés, jogszabályi változások, intézmények elérhetőségei, egészségügy, gyermeknevelés, életmód. Természetesen szakértőink is rendelkezésre állnak, jogász, TB tanácsadó, védőnő, coach.

A kisgyermekes anyákat támogatjuk a munkába való visszatérésben: újratervezés, család és karrier, képzések és tanácsadás témában is kínálunk hasznos olvasnivalót.

Az oldalunkon keresztül tájékozódhatnak helyi és országos családi programokról, rendezvényekről, pályázati lehetőségekről. Letölthető anyagaink segítik a családi élet szervezését, tervezését. A gyermekkel töltött szabadidő színesebbé tételét a mesesarok és kreatív ötlettárunk biztosítja.

Számos díjmentes szolgáltatásunk mellett elérhető oldalunkon a Börze, ahol lehetőséget biztosítunk gyermekruhák, kiegészítők eladására és megvételére.

A helyi családbarát szolgáltatókkal együttműködve folyamatos biztosítunk kedvezményes lehetőségeket, nyereményjátékokat. Célunk a megyében élő családok minél teljesebb körű tájékoztatása, ennek érdekében gyermekes családoknak, kismamáknak szolgáltató, illetve részükre termékeket értékesítő vállalkozásoknak ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosíthatunk minimális adattartalommal.

Regisztrált olvasóink számára hírlevélen keresztül juttatjuk el a legfontosabb tartalmakat, kedvezményes lehetőségeket, pályázatokat, nyereményjátékokat, családi programokat.

Facebook oldalunkon is folyamatosan értesülhetnek az aktuális eseményekről, hírekről.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt! 

Szólj hozzá!