Néhány héttel ezelőtt részt vettem az Év Anyavállalata pályázatán és a díjkiosztó konferenciáján is, ahol több pályázó társammal megismerkedtem. A legjobb 10 közé bejutott versenyző között volt Bukai Zsófi is, aki elmesélte  a vállalkozásának rövid történetét. Már akkor eldöntöttem, hogy megkérem Zsófit, hogy meséljen erről a különleges vállalkozásról a blogon is.
A tervem sikerült, olvassatok most a pelenkatorta készítés sokszínűségéről!  

Bukai Zsófi vagyok, nappal a monori Meggymag Bababolt vezetője, éjjel pelenkatorta készítő, de mindenekelőtt egy kis tündér boldog édesanyja. Lassan 3 éve a kislányom az, aki értelmet ad a mindennapoknak, ő a motorja az egész gépezetnek. Amit csak lehet, vele együtt, de mindent érte teszek, legjobb tudásom szerint.

Minden ember életében vannak jobb és rosszabb időszakok, szerintem a legfontosabb a megfelelő hozzáállás legyen szó magánéletről, munkáról, emberekről vagy a mindennapokról. Bármivel foglalkozunk, elengedhetetlen az alázat, a tisztelet, a tervezés, a tudatosság, a kitartás, a türelem és az, hogy szeressük azt, amit csinálunk. 

S hogy meg tudjuk találni a nehézségben is a lehetőséget, akarjunk és legyünk képesek folyamatosan tanulni és fejlődni, az apró dolgokban is tudjuk meglelni a boldogságot. Mindenkinek ezt kívánom! Én minden nap hálát adok a sorsnak az életemért. Mert a boldogság bennünk van és mi vagyunk felelősek azért, hogy elővarázsoljuk és megtartsuk.

Nekem ebben sokat segít a pelenkatorta készítés is, melyeket már 5 éve készítek szívvel-lélekkel. Mindig is szerettem alkotni és adni is, nagyon örülök, hogy az alkotásaimmal egy kicsit én is hozzájárulhatok az újdonsült szülők boldogságához. Az első tortáimat még Egerben készítettem az ajándékboltomban, akkor az országban talán még elsőként és egyetlenként. 😉 Az évek során rengeteget kísérleteztem, sokat fejlődtem azóta úgy gondolom minden téren, de még bőven van hová fejlődnöm és szeretnék is. A tervekkel sosem volt gond, csak az általános időhiánnyal… 🙂 De idényre még több új kollekcióval készülök, melyek ugyanúgy személyre szabhatóak lesznek, mint az eddigi pelenkatorták.

A hagyományos emeletes torta kinézetű pelenkatorta készítését is örömmel végzem, a színek variációs lehetősége végtelen, még nem készült 2 teljesen egyforma torta. A pelenkatorta egy babaváró bulin és babalátogatáson kívül számos más alkalomra is lehet szép és hasznos ajándék, például kismamának munkahelyi búcsúztatóra, leendő apukának tejfakasztó bulira, vagy keresztelőre, baba első-második születésnapjára, de készült már nászajándék is belőle.

Mindig nagyon örülök annak, amikor adott egy nagyobb keret, amin belül szabadon alkothatok,vagy valami extra megkeresés érkezik, ilyenkor még jobban szabadjára engedhetem a kreativitásomat, s ez engem is tölt. Így társult idén a névhez a „pelenkaszobrászat” , s így születtek többek között ezek a különleges torták is:  

Esküvőre és felnőtteknek is készültek már egyedi torták, persze ezek nem pelenkából… 🙂
Nászajándékba pénztorta, törölköző torta, születésnapra főként törölköző torta volt az eddigi befutó, de készült már több wc papír torta is, nyilván ehhez olyan társaság és ünnepelt kell, akiknek van humorérzéke… 🙂

A célom az, hogy mindenkinek sikerüljön olyan egyedi ajándékot készítenem,
amely örömet okoz,
hasznos és emlékezetes is egyben.
Sok szeretettel várok mindenkit az Egyedi pelenkatorta & pelenkaszobrászat oldalamon. 

És további információkat találsz a webáruházamban is.
Minden megkeresést örömmel fogadok, napsütéses szép napokat kívánok!

Bukai Zsófi, pelenkatorta készítő

Kedves Zsófi! 

Köszönöm, hogy megmutattad nekünk ezeket az egyedi tortákat.
Gratulálok a versenyen elért
3. helyezésedhez
!

Ha úgy érzed, hogy nálatok is a családban lesznek olyan események,
amelyre szívesen készíttetnél ilyen egyedi tortákat, akkor keresd fel Zsófit!
És ha tetszenek a tortái, akkor mutasd  meg ismerőseidnek is! 😉 

Köszönöm!